Ez nem egy új egészség hóbort, hanem az emberi szervezet legfontosabb tápláléka. A sós víz fogyasztása nem újdonság, évszázadok óta használják a Föld különböző kultúráiban, mint orvosságot. Sok anekdota szól mellette, de tudományos kutatások is bebizonyították hatásosságát.

A sole víz (ejtsd: szóléj) nem más, mint tiszta kristálysó és tiszta víz telített oldata, melynek napi fogyasztása hihetetlen energiával és megfelelő rezgéssel látja el a testet. Ez az a folyadék, amit minden nap magunkhoz kell venni, mert ez testünk számára maga az élet.

Víz és só: Az élet esszencia című könyv így írja le a Sole vizet:

„A víz és a só keveréke az úgynevezett Sole az éltető levese minden életformának, a tiszta nap- és fényenergiának legfelhasználhatóbb fizikai megnyilvánulása. A Sole szó jelentése a latin Sol szóból ered, ami napot jelent. Ez a napfény folyékony megnyilvánulása. A Sole azt jelenti folyékony napsugár vagy folyékony napenergia.„

Mire jó a Sole víz

A tiszta finomítatlan természetes só több, mint 80 ásványi anyagot tartalmaz, amire a testnek szüksége van.

Mi történik, ha az amúgy is jótékony hatású sóhoz szűrt vizet adunk?

A só pozitív ionjai körbeveszik a vízmolekulák negatív ionjait és fordítva. Amikor a só és a víz elegyednek, akkor egy új „dimenzió” jön létre. A víz és a só molekulái felbomlanak, ezzel egy teljesen új struktúra jön létre. A víz nem víz és a só nem só többé. Ez az új struktúra egy olyan elektromos töltéssel rendelkezik, amit a test nagyon könnyen felvesz. A Sole víz új kristályos struktúrája olyan erős, hogy a rezgési mintáját 24 órán keresztül megtartja a testben. A kristálysóból készült oldat a testet a sókristályokból származó természetes energiával látja el és a test képes ezt az energiát akár 24 órán keresztül is megtartani.

Csak akkor hidratál a víz, ha sót is veszünk magunkhoz

Ha csak vizet iszunk, de nem veszünk be soha sót, akkor felborítjuk testünk anyagcseréjét. A sejtek ugyanis akkor képesek tápanyagot felvenni és méregteleníteni, ha a vízben egy bizonyos koncentrációjú ásványi anyag és elektrolit is van. Az elektrolitok azok a vegyületek, amelyek oldott állapotban vezetik az elektromos áramot. A só egy ilyen elektrolit.

Amikor sok sima vizet iszunk, akkor az nem képes igazi hidratáló hatását ellátni a testben. Ha a vízben azonban ásványi anyagok, azaz só is van, akkor a test képes lesz azt valóban felszívni és használni. Ha csak isszuk a vizet, akkor simán átszalad rajtunk és nem hidratálja a testet, nagyon hamar ki is pisiljük. De ha só is van benne, akkor ez a folyamat lelassul és a víz képes lesz valóban felszívódni a testben, ott, ahol szükséges.

Tudj meg többet a zöld tea hatásáról a Kókuszolaj és zöld tea, a két nagy egészségtitok című ingyenes e-könyvünkből. Kattints a linkre és töltsd le!

Mire van hatással a Sole víz folyamatos fogyasztása:

 • segíti az emésztést és növeli a tápanyagok felszívódását a testben
 • növeli az energiaszintet
 • segíti az alvást
 • segíti a méregtelenítést
 • szép és egészséges bőrt biztosít
 • csökkenti a vércukor szintet
 • csökkenti az izomgörcsöket
 • szabályozza a vérnyomást
 • segíti, hogy egészséges vénáink legyen
 • elősegíti a fogyást
 • helyreállítja a test sav-lúg egyensúlyát
 • segít eltávolítani a nehézfémeket a szervezetből
 • segít helyrejönni betegségekből, mert olyan rezgéssel bír, ami a beteg testből éppen hiányzik
Sole víz

Hogy készül a Sole víz?

Egy befőttes üveget negyedéig töltsünk fel finomítatlan sóval. A legtöbb recept a himalája sót említi, de használhatunk finomítatlan tengeri sót, prajdi sót is. A lényeg, hogy ne a boltban kapható hagyományos asztali sót használjuk, mert az már olyan finomítási folyamatokon esett át, ami miatt elvesztette valódi ásványi anyag tartalmát és esetenként még káros adalékanyagoktól is szennyezett lehet. Vehetünk egész nagy sókristályokat is, mint amit a képen látsz.

Ezután töltsük fel az üveget tisztított vízzel. A jó minőségű tisztított víz elengedhetetlen feltétele a Sole vizünknek.

Hagyjuk 24 órát pihenni.

A lényeg, hogy teljesen telített sóoldatot kapjunk, azaz amikor az összes só feloldódott, tennünk kell még az üvegbe. Amikor az üveg alján már megülnek az egészben maradt sókristályok, az azt jelenti, hogy a víz telítődött és nem tud több sót felvenni. Ha a sókristályok már nem oldódnak fel, akkor van tehát kész a Sole vizünk.

Bármeddig eláll, speciális tárolást nem igényel. Ha fogy, egyszerűen utána töltjük a sót és a vizet.

A Sole víz fogyasztása

Minden reggel éhgyomorra egy pohár langyos vízbe tegyünk egy teáskanál Sole vizet és igyuk meg az oldatot.

A Sole vízzel ne érintkezzen fém. A kanál és a befőttes üveg teteje ne legyen fémből. Ha fémmel érintkezik, elveszti a fent említett kedvező elektromos töltést.

Fogyaszd a Sole vizet napi rendszerességgel és élvezd jótékony hatását! Ne feledkezz meg a tiszta vízről, használd a Vízmegoldás vízszűrőit!

  Iratkozz fel a hírlevelünkre!

  You Might Also Like