-20%
Készleten

Favorit vízszűrő csomag

Teljes körű megoldás otthonodban a tiszta és egészséges vízre

Prémium konyhai csapra szerelhető vízszűrő és zuhanyszűrő egy csomagban verhetetlen áron.

Eleged van a klóros, rossz ízű csapvízből?

Bőröd zuhanyzás után sokszor száraz és feszül?

Oldd meg a tiszta víz kérdését otthonodban és száműzd végleg a palackos vizet bevásárló kosaradból!

49,500Ft 39,500Ft

Miben segít Neked a Favorit vízszűrő csomag?

A kurkuma és a gyömbér gyógyhatása évezredek óta ismert. Ma igazi „superfood”-nak tartják őket és számos módon javítják az egészségünket: fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, relaxáló és energia növelő hatásuk ismert.

Ez a kurkumából és gyömbérből készült természetes elixír tele van fontos tápanyagokkal, amelyek javítják a közérzetet és segítik az alvás minőségének javítását. Így tudod elkészíteni:

Hozzávalók:

 • 1 tk kurkuma por
 • 1 kis darab friss gyömbér, lereszelve
 • 1/2 tk fahéj
 • 1 csipet fekete bors
 • 2 bögre kókusztej
 • 1 tk méz

Mit kell tudnia a Prémium konyhai vízszűrő készülékről

A konyhai vízszűrő készülék néhány mozdulattal felszerelhető a csapra.

A víz a csap végére szerelhető szelepen keresztül átfolyik a készüléken és a szűrőház kivezető csövén távozik a tisztított víz. A csap végén található szelepen azonban van egy kis kar, aminek az elforgatásával igény szerint használni tudod a csapot is, ha szűretlen vizet szeretnél.

A konyhai vízszűrő készülék lényege a szűrőbetét, amit félévente esedékes cserélni. A szűrőbetétben KDF és aktív szén szűrő található. Ha erről szeretnél többet megtudni, görgess le az oldal aljára, ahol bővebben kifejtjük, hogy mit jelentenek ezek a szűrési technológiák.

A vízszűrőre 2 év garanciát vállalunk, azaz meghibásodás esetén alkatrészeket vagy a készüléket ingyen cseréljük.

A Prémium vízszűrő készülék beszereléshez nem kell szerelőt hívni, mert az rendkívül egyszerű és az útmutató alapján szinte bárki képes a beüzemelésre: Prémium vízszűrő felszerelési és használati útmutató elolvasása.

Tudnivaló a Prémium vízszűrőben található szűrőbetét cseréjéről

A szűrőbetétet CSAK félévente vagy 6 000 liter víz megszűrése után esedékes cserélni, ellentétben a szűrőkancsóval, ahol havonta vagy még gyakrabban kell cserélni a betétet.

Később szűrőbetétet bármikor utánarendelhetsz nálunk. A folyamatos szűrőbetét ellátás garantált!

1 db fél évre elegendő szűrőbetét ára 4690 Ft, tehát ez Neked ennél a berendezésél havi lebontásban 782 Ft költséget jelent. Ennél valószínűleg most sokkal többet költesz palackos vízre.

Mit kell tudnia a Prémium konyhai vízszűrő készülékről

Eltávolítja a bőrre és a légzőszervekre roncsolóan ható klór 99%-át, illetve az egyéb nem kívánt szennyeződéseket, nehézfémeket a vízből.

Védi a bőrt a kiszáradástól, pattanások kialakulásától, lassítja a bőr öregedését.

Megszünteti a zuhanyzás után gyakran tapasztalható égető, viszkető érzést, kipirosodást.

Minden zuhanycsatlakozóra pár mozdulattal felszerelhető.

Gyermekeinket megvédi a klór irritáló hatástól, mivel az ő bőrük még sokkal érzékenyebb.

Javasolt száraz, töredezett haj ellen.

A víz lágyabb lesz tőle, így kevésbé vízkövesedik a kád/zuhanyzó.

Az összes általánosan elterjedt fürdőszobai zuhany csapra könnyen felcsavarható, mivel ezek szabványosak. A készüléket közvetlenül a zuhanyrózsa elé, vagy a vízcsaphoz kell felcsavarni, hogy a zuhany használatakor a víz átfolyjon rajta. A készülék felszerelése a mellékelt útmutató alapján rendkívül egyszerű.

A készülék kettő szűrőréteget tartalmaz: aktív szén réteg és KDF réteg, így gyakorlatilag ihatóvá teszi a fürdővizet.

A szűrő élettartama 12 000 liter szűrt víz, vagy 6 hónap. A szűrést maga a készülék valósítja meg, nincs benne külön cserélhető szűrőbetét.

A Favorit vízszűrő csomag minőségi termék

A vízszűrő csomagban található szűrőbetétek és a zuhanyszűrők rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal, mert az Európai Unióban készülnek, nem valami lenyomozhatatlan olcsó kínai vagy tajvani üzemben

A konyhai vízszűrőben és zuhanyszűrőben található technológia a következő anyagokat távolítja el a vízből:

 • Kiszűri a nehézfémeket (arzén, réz, vas, króm, kadmium, ólom, higany).
 • A vízszűrő kiszűri a fémvegyületeket és a hidrogén szulfidot.
 • Kiszűri a peszticideket (permetszereket).
 • Kiszűri a szabad klór 99%-át.
 • Kiszűri a szerves anyagokat.
 • A vízszűrő kiszűri a fenolt és a benzolt.
 • Kiszűri a baktériumokat, mikroorganizmusokat.
 • Kiszűri a lebegő szennyeződéseket, mint üledék, homok, iszap, rozsda, azbeszt stb.
 • A vízszűrő javítja a víz ízét és színét.
 • Nem szűri ki azonban a vízben megtalálható ásványi anyagokat és sókat, amire a szervezetnek szüksége van az egészséges működéshez.

A termékekre 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk. Ez azt jelenit, hogy 1 hónapig tesztelheted a készülékeket és ha nem vagy elégedett, visszaküldheted hozzánk és mi a TELJES vételi árat visszatérítjük.

A Favorit vízszűrő csomag tartalma:

Favorit vízszűrő csomag ára:
49 500 Ft helyett 39 500 Ft

Tehát a megtakarításod ahhoz képest, ha külön-külön vennéd meg a termékeket:
10 000 Ft

Ez a legjobb vízszűrő csomag ajánlatunk, verhetetlen az ár-érték arány!

A Favorit vízszűrő csomag megrendelése estén a szállítás TELJESEN INGYENES.

A Vízmegoldás Favorit vízszűrő csomag készülékeinek technikai részletei

A vízszűrő csomag készülékeit hálózati víz szűrésére tervezték. Nem használhatóak így ismeretlen eredetű, vagy mikrobiológiailag szennyezett víz szűrésére.

A Prémium konyhai vízszűrő készülék
A konyhai vízszűrő készülék minden általánosan elterjedt konyhai csapra felszerelhető. A vízszűrőt a mellékelt felszerelési útmutató alapján bárki felszerelheti szakember bevonása nélkül.

A konyhai készülék
34 cm magas.

 

A készülék legnagyobb
átmérője 12 cm.

A készüléket a csappal 80 cm hosszú flexibilis cső köti össze.
Beállíthatja, hogy a szűrön keresztül szeretné kapni a tiszta vizet, vagy a csapból folyjék a szűretlen víz.

A Prémium vízszűrő készülék használata

A tisztított víz akkor lesz megfelelő minőségű, ha a vizet közepesen erős sugárban folyatod és nem a konyhai csap maximális megnyitásával. (Ekkor ugyanis a víz esetleg túl gyorsan áramlik ahhoz, hogy tökéletesen megszűrésre kerüljön.) Ez a megszokott tempónál talán kicsit lassabb lesz, de mindez a tökéletes, kristálytisztára szűrt víz érdekében ajánlott. A megfelelő bejövő víznyomás 0.2-0.4 bar között van. Ezt egyébként be is állíthatod, mivel minden konyhai csap alatt (ahol a szifon van és a lefolyócső bemegy a falba) található egy beállító csap, amivel beállíthatod a konyhai csap maximális nyomását, vagy el is zárhatod a vizet.

A Prémium konyhai vízszűrő készülékben található szűrőbetét működése

A nem szövött polipropilén eltávolítja a 10 mikron (1/1000 mm) feletti üledékeket (homok, iszap, rozsda, egyéb lebegő szennyeződések).

A kókuszhéj aktív szén eltávolítja a szabad klórt, az oldószereket és aromás szénhidrogéneket, a fenolt, benzolt és szerves anyagokat, ezzel javítja a víz ízét, illatát.

A KDF réteg megakadályozza a baktérium flóra kialakulását a szűrőbetéten belül, kiszűri a nehézfémeket a vízből (arzén, kadmium, ólom, higany), kiszűri a vasat, hidrogén szulfidot és eltávolítja a növényvédő szereket valamint a maradék klórt.

A patronok két végén alkalmazott műszaki megoldás megakadályozza, hogy a töltet kimosódjon a betétből és belekerüljön a vízbe.

További technikai adatok a zuhanyszűrőről

Az összes általánosan elterjedt fürdőszobai zuhany csapra könnyen felcsavarható, mivel ezek szabványosak. A készüléket közvetlenül a zuhanyrózsa elé, vagy a vízcsaphoz kell felcsavarni, hogy a zuhany használatakor a víz átfolyjon rajta. A készülék felszerelése a mellékelt útmutató alapján rendkívül egyszerű.

gégecső és a vízcsap
közé felszerelve

 a zuhanyrózsa és a
gégecső közé felszerelve

A zuhanyszűrő 
méretei

Mi az az aktív szén?
Az aktív szenet már több évtizede használják az ivóvíz megtisztítására. Természetes anyag, organikus szénből, fából vagy a kókuszdió héjából állítják elő. Azért működik, mert a legtöbb szennyeződés szenet tartalmaz és ezek könnyen kapcsolódnak a szűrő szénmolekuláihoz.

Az aktív szén kétféleképpen fejtheti ki hatását: hálós szerkezetével elnyeli a nem kívánatos anyagokat, valamint kémiai úton köti magához a szerves szennyeződéseket.

Mivel az aktív szénben hatalmas számban vannak parányi pórusok, amelyek képesek megtelni különböző anyagokkal, ezért a szűrő nagy számban nyeli el a különféle szennyeződéseket. A másik képessége, hogy az aktív szén részecskék magukhoz vonzzák és megkötik a mellettük elhaladó szerves anyagokat, amik ugyancsak szén részecskéket tartalmaznak.

Önmagában még nem mondható elég hatásos szűrésnek, mert vannak olyan anyagok, amiket nem köt meg, mint például a nitrátok vagy a nehézfémek, ezért a korszerű szűrőkben általában KDF technológiával kombinálják a tökéletes szűrés érdekében.

Mit jelent a KDF?

A KDF mozaikszó, az angol Kinetic Degradation Fluxion, magyarul a Kinetikai (mozgási) Degradációs (lebontás, szétbontás a kémiában) Folyamat – kezdőbetűkkel történő rövidítése.

A KDF szabadalmaztatott vízkezelési anyag a vízszűréshez: egy nagy tisztaságú réz-cink ötvözet. Működése a víztisztításban a redox (redukció-oxidáció) kémiai folyamaton alapszik. Az oxidáció elektron leadást, a redukció elektron felvételt jelent. E kémiai folyamat felhasználásával szűri ki a vízből a klórt és a nehézfémeket.

A KDF vízszűrő úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, így a KDF töltetű szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre. Ez az eljárás antibakteriális, alga-, gombaölő hatású és csökkenti a vízkőlerakódást is, tehát sok szempontból kívánatos.

A KDF technológia azáltal akadályozza meg a baktériumok, algák, gombák elszaporodását, hogy a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt a szűrő belsejében. Így az ott áthaladó vízben található baktériumok elpusztulnak.

A KDF tehát vegyi anyagok hozzáadása nélkül, egyszerű kémiai folyamaton alapuló módon tisztítja meg a vizet, emiatt nagy hatékonysággal és biztonságosan használható zuhanyszűrőkben, víztisztítókban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Favorit vízszűrő csomag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük