Készleten

Prémium vízszűrő készülék

Nem szívesen iszod a csapvizet, mert klóros és rossz mellékíze van?

Állandó ásványvíz vásárlással próbálod megoldani az iható, tiszta víz kérdést?

Létezik egy sokkal okosabb megoldás.
Csinálj tiszta és egészséges vizet a konyhádban prémium kivitelben!
Egyszerű mégis esztétikus megoldás, hogy rövidre zárd végre a tiszta víz kérdését otthonodban.

28,900Ft

A Vízmegoldás Prémium vízszűrő készülék előnyei

Prémium konyhai vízszűrő készülék használata egyszerű

A konyhai vízszűrő készülék néhány mozdulattal felszerelhető a csapra.

A víz a csap végére szerelhető szelepen keresztül átfolyik a készüléken és a szűrőház kivezető csövén távozik a tisztított víz. A csap végén található szelepen azonban van egy kis kar, ami elforgatásával igény szerint használni tudod a csapot is, ha szűretlen vizet szeretnél.

A Prémium vízszűrő készülék beszereléshez nem kell szerelőt hívni, mert az rendkívül egyszerű és az útmutató alapján szinte bárki képes a beüzemelésre.

Prémium vízszűrő felszerelési és használati útmutató elolvasása.

A konyhai vízszűrő készülék lényege a szűrőbetét, amit félévente esedékes cserélni. A szűrőbetétben KDF és aktív szén szűrő található. Ha erről szeretnél többet megtudni, görgess le az oldal aljára, ahol bővebben kifejtük, hogy mit jelentenek ezek a szűrési technológiák.

A Prémium vízszűrő készülékben található szűrőbetét három különböző rétege a következő anyagokat szűri ki

Nem szűri ki azonban a vízben megtalálható ásványi anyagokat és sókat, amire a szervezetnek szüksége van az egészséges működéshez.

Megbízható-e ez a vízszűrő készülék?

A szűrőházban lévő filter rendelkezik a szükséges tanúsítványokkal, mert az Európai Unióban gyártják, nem valami lenyomozhatatlan olcsó kínai vagy tajvani gyártmány.

Több ezer elégedett vásárló egész Magyarország területén nem tévedhet. Beszéljenek helyettünk most ők.

“Elvárásunknak megfelelő ízű és tisztaságú vizet szolgáltat. A szűrőket félévente cseréljük, szemmel láthatóan el van színeződve. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk, már több ismerősünk is használja a berendezést. “ – Szarvas család, Budapest

“A családommal azóta sokkal több vizet iszunk. Nagyon megszerettük az ízét. A víz, amit ezzel a készülékkel nyerünk sokkal finomabb, lágyabb, tisztább és jobb ízű. Nagyon örülök, hogy megvásároltam!” – Laczik Krisztina, Kartal

“Rendszeresen ásványvizet hordtunk, ami nem kis anyagi és környezet terhelési gondot okozott. Amióta használjuk a vízszűrőt, nem kell az ásványvizes flakonokat kidobálnom. A vizünk nagyon finom és szívesen fogyasztjuk.” – Elekes Miklós, Kaposvár

A vízszűrő csomagban található szűrőbetétek és a zuhanyszűrők rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal, mert az Európai Unióban készülnek, nem valami lenyomozhatatlan olcsó kínai vagy tajvani üzemben

A konyhai vízszűrőben és zuhanyszűrőben található technológia a következő anyagokat távolítja el a vízből:

  • Kiszűri a nehézfémeket (arzén, réz, vas, króm, kadmium, ólom, higany).
  • A vízszűrő kiszűri a fémvegyületeket és a hidrogén szulfidot.
  • Kiszűri a peszticideket (permetszereket).
  • Kiszűri a szabad klór 99%-át.
  • Kiszűri a szerves anyagokat.
  • A vízszűrő kiszűri a fenolt és a benzolt.
  • Kiszűri a baktériumokat, mikroorganizmusokat.
  • Kiszűri a lebegő szennyeződéseket, mint üledék, homok, iszap, rozsda, azbeszt stb.
  • A vízszűrő javítja a víz ízét és színét.
  • Nem szűri ki azonban a vízben megtalálható ásványi anyagokat és sókat, amire a szervezetnek szüksége van az egészséges működéshez.

A termékekre 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk. Ez azt jelenit, hogy 1 hónapig tesztelheted a készülékeket és ha nem vagy elégedett, visszaküldheted hozzánk és mi a TELJES vételi árat visszatérítjük.

A Favorit vízszűrő csomag tartalma:

Favorit vízszűrő csomag ára:
49 500 Ft helyett 39 500 Ft

Tehát a megtakarításod ahhoz képest, ha külön-külön vennéd meg a termékeket:
10 000 Ft

Ez a legjobb vízszűrő csomag ajánlatunk, verhetetlen az ár-érték arány!

A Favorit vízszűrő csomag megrendelése estén a szállítás TELJESEN INGYENES.

A Vízmegoldás Favorit vízszűrő csomag készülékeinek technikai részletei

A vízszűrő csomag készülékeit hálózati víz szűrésére tervezték. Nem használhatóak így ismeretlen eredetű, vagy mikrobiológiailag szennyezett víz szűrésére.

A Prémium konyhai vízszűrő készülék
A konyhai vízszűrő készülék minden általánosan elterjedt konyhai csapra felszerelhető. A vízszűrőt a mellékelt felszerelési útmutató alapján bárki felszerelheti szakember bevonása nélkül.

A konyhai készülék
34 cm magas.

 

A készülék legnagyobb
átmérője 12 cm.

A készüléket a csappal 80 cm hosszú flexibilis cső köti össze.
Beállíthatja, hogy a szűrön keresztül szeretné kapni a tiszta vizet, vagy a csapból folyjék a szűretlen víz.

A Prémium vízszűrő készülék használata

A tisztított víz akkor lesz megfelelő minőségű, ha a vizet közepesen erős sugárban folyatod és nem a konyhai csap maximális megnyitásával. (Ekkor ugyanis a víz esetleg túl gyorsan áramlik ahhoz, hogy tökéletesen megszűrésre kerüljön.) Ez a megszokott tempónál talán kicsit lassabb lesz, de mindez a tökéletes, kristálytisztára szűrt víz érdekében ajánlott. A megfelelő bejövő víznyomás 0.2-0.4 bar között van. Ezt egyébként be is állíthatod, mivel minden konyhai csap alatt (ahol a szifon van és a lefolyócső bemegy a falba) található egy beállító csap, amivel beállíthatod a konyhai csap maximális nyomását, vagy el is zárhatod a vizet.

A Prémium konyhai vízszűrő készülékben található szűrőbetét működése

A nem szövött polipropilén eltávolítja a 10 mikron (1/1000 mm) feletti üledékeket (homok, iszap, rozsda, egyéb lebegő szennyeződések).

A kókuszhéj aktív szén eltávolítja a szabad klórt, az oldószereket és aromás szénhidrogéneket, a fenolt, benzolt és szerves anyagokat, ezzel javítja a víz ízét, illatát.

A KDF réteg megakadályozza a baktérium flóra kialakulását a szűrőbetéten belül, kiszűri a nehézfémeket a vízből (arzén, kadmium, ólom, higany), kiszűri a vasat, hidrogén szulfidot és eltávolítja a növényvédő szereket valamint a maradék klórt.

A patronok két végén alkalmazott műszaki megoldás megakadályozza, hogy a töltet kimosódjon a betétből és belekerüljön a vízbe.

További technikai adatok a zuhanyszűrőről

Az összes általánosan elterjedt fürdőszobai zuhany csapra könnyen felcsavarható, mivel ezek szabványosak. A készüléket közvetlenül a zuhanyrózsa elé, vagy a vízcsaphoz kell felcsavarni, hogy a zuhany használatakor a víz átfolyjon rajta. A készülék felszerelése a mellékelt útmutató alapján rendkívül egyszerű.

gégecső és a vízcsap
közé felszerelve

 a zuhanyrózsa és a
gégecső közé felszerelve

A zuhanyszűrő 
méretei

Mi az az aktív szén?
Az aktív szenet már több évtizede használják az ivóvíz megtisztítására. Természetes anyag, organikus szénből, fából vagy a kókuszdió héjából állítják elő. Azért működik, mert a legtöbb szennyeződés szenet tartalmaz és ezek könnyen kapcsolódnak a szűrő szénmolekuláihoz.

Az aktív szén kétféleképpen fejtheti ki hatását: hálós szerkezetével elnyeli a nem kívánatos anyagokat, valamint kémiai úton köti magához a szerves szennyeződéseket.

Mivel az aktív szénben hatalmas számban vannak parányi pórusok, amelyek képesek megtelni különböző anyagokkal, ezért a szűrő nagy számban nyeli el a különféle szennyeződéseket. A másik képessége, hogy az aktív szén részecskék magukhoz vonzzák és megkötik a mellettük elhaladó szerves anyagokat, amik ugyancsak szén részecskéket tartalmaznak.

Önmagában még nem mondható elég hatásos szűrésnek, mert vannak olyan anyagok, amiket nem köt meg, mint például a nitrátok vagy a nehézfémek, ezért a korszerű szűrőkben általában KDF technológiával kombinálják a tökéletes szűrés érdekében.

Mit jelent a KDF?

A KDF mozaikszó, az angol Kinetic Degradation Fluxion, magyarul a Kinetikai (mozgási) Degradációs (lebontás, szétbontás a kémiában) Folyamat – kezdőbetűkkel történő rövidítése.

A KDF szabadalmaztatott vízkezelési anyag a vízszűréshez: egy nagy tisztaságú réz-cink ötvözet. Működése a víztisztításban a redox (redukció-oxidáció) kémiai folyamaton alapszik. Az oxidáció elektron leadást, a redukció elektron felvételt jelent. E kémiai folyamat felhasználásával szűri ki a vízből a klórt és a nehézfémeket.

A KDF vízszűrő úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, így a KDF töltetű szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre. Ez az eljárás antibakteriális, alga-, gombaölő hatású és csökkenti a vízkőlerakódást is, tehát sok szempontból kívánatos.

A KDF technológia azáltal akadályozza meg a baktériumok, algák, gombák elszaporodását, hogy a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt a szűrő belsejében. Így az ott áthaladó vízben található baktériumok elpusztulnak.

A KDF tehát vegyi anyagok hozzáadása nélkül, egyszerű kémiai folyamaton alapuló módon tisztítja meg a vizet, emiatt nagy hatékonysággal és biztonságosan használható zuhanyszűrőkben, víztisztítókban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Prémium vízszűrő készülék” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük