Ez a recept finomított cukormentes, egyszerű elkészíteni, és csak egy tálat kell hozzá használni. Ráadásul le is fagyaszthatod és bármikor előveheted, ha megkívánod. Remek nassolnivaló vagy reggeli alternatíva, tele trópusi gyümölcsökkel.

Hozzávalók:

  • 2 és fél csésze zab
  • 3/4 csésze mandulaliszt
  • 1/4 csésze eritrit
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1/2 teáskanál őrölt fahéj
  • 1/8 teáskanál só
  • 1/2 csésze + 1 evőkanál növényi tej
  • 1/4 csésze méz
  • 1 tojás
  • 1 teáskanál vanília kivonat
  • 1/2 csésze kockára vágott szárított ananász
  • 1/2 csésze kockára vágott mangó
  • 1/2 csésze kocka szárított sárgabarack
  • 1/2 csésze apróra vágott kesudió vagy mandula

Tudj meg többet a kókuszolaj hatásáról a Kókuszolaj és zöld tea, a két nagy egészségtitok című ingyenes e-könyvünkből. Kattints a linkre és töltsd le!

Elkészítés:

  1. Melegítsd elő a sütőt 170 °C-ra, és bélelj ki egy nagy méretű tepsit sütőpapírral.
  2. Egy nagy tálban keverd össze az összes száraz hozzávalót. Ezután add hozzá a többi összetevőt, és jól keverd össze, míg össze nem áll.
  3. Kanalazd a masszát egyenletesen a sütőpapírra egyforma gombócokba. Süsd a sütiket 15-17 percig, amíg jól át nem sül. Hagyd kihűlni fogyasztás előtt.

 

vízmegoldás vízszűrő készülék

Forrás: She Likes Food

    Iratkozz fel a hírlevelünkre!

    You Might Also Like