Ez a recept finomított cukormentes, egyszerű elkészíteni, és csak egy tálat kell hozzá használni. Ráadásul le is fagyaszthatod és bármikor előveheted, ha megkívánod. Remek nassolnivaló vagy reggeli alternatíva, tele trópusi gyümölcsökkel.
Hozzávalók:
- 2 és fél csésze zab
- 3/4 csésze mandulaliszt
- 1/4 csésze eritrit
- 1 teáskanál sütőpor
- 1/2 teáskanál őrölt fahéj
- 1/8 teáskanál só
- 1/2 csésze + 1 evőkanál növényi tej
- 1/4 csésze méz
- 1 tojás
- 1 teáskanál vanília kivonat
- 1/2 csésze kockára vágott szárított ananász
- 1/2 csésze kockára vágott mangó
- 1/2 csésze kocka szárított sárgabarack
- 1/2 csésze apróra vágott kesudió vagy mandula
Tudj meg többet a kókuszolaj hatásáról a Kókuszolaj és zöld tea, a két nagy egészségtitok című ingyenes e-könyvünkből. Kattints a linkre és töltsd le!
Elkészítés:
- Melegítsd elő a sütőt 170 °C-ra, és bélelj ki egy nagy méretű tepsit sütőpapírral.
- Egy nagy tálban keverd össze az összes száraz hozzávalót. Ezután add hozzá a többi összetevőt, és jól keverd össze, míg össze nem áll.
- Kanalazd a masszát egyenletesen a sütőpapírra egyforma gombócokba. Süsd a sütiket 15-17 percig, amíg jól át nem sül. Hagyd kihűlni fogyasztás előtt.
Forrás: She Likes Food