egészséges életmód

Szerencsére mára az egészségtudatos vagy egészséges életmódot folytató emberek tábora egyre nő. Jó, hogy Téged is ebben a táborban üdvözölhetünk.

De ha egészséges életmódról beszélünk, vajon mi az az első számú terület, amit rendbe kell tenni?
Mindenképpen a víz. Hiszen ez a fő táplálék.

Ha Neked is fontos családod egészsége és biztonsága, akkor ehhez a legfőbb lépés, hogy tiszta és egészséges víz jusson az egész családnak, és ez korlátozások nélkül álljon rendelkezésre, azaz a csapból folyjon.

Honnan szerzed be ezt a vizet? Netán még mindig palackos víz vásárlással küzdesz?

Egy általunk végzett felmérés szerint az emberek 74%-a egyáltalán nem, vagy csak fenntartásokkal iszik a csapból vizet. Büdös, klóros, zavaros és mellékíze van. Vagy az emberek egyszerűen csak bizalmatlanok, mert annyi rosszat hallani manapság a csapvízről.

Vásárlóink arról számolnak be, hogy mióta vízszűrőt használnak, sokkal több vizet isznak. Mint tudjuk, ez pedig nélkülözhetetlen az egészséges életmódhoz. Vevőink lelkesen mesélték, hogy mióta van vízszűrőjük, ezzel főznek, mindent ezzel készítenek, beszüntették a palackos víz vásárlását és azóta sokkal kevesebbet költenek vízre. Van, ahol a gyermekek is áttértek a vízivásra, mert végre ízlik nekik a szűrt csapvíz.

Elmondták azt is, hogy a lelkiismeretük is megkönnyebbült, mert nem kell több műanyag palackot a kukába dobni, és nem szennyezik a környezetet, családjuk, gyermekük egészségét pedig biztonságban tudhatják.

De mi a baj a csapvízzel valójában?

Tudtad, hogy ami miatt a víz rossz ízű, az a hozzáadott klór?

A magyar csapvízzel kapcsolatban két problémát emelnénk ki. Az elöregedett csőhálózatok és túl sok hozzáadott klór. Ez a két dolog ugyanis együtt jár. Az elöregedett csőhálózatok korrodálódnak és a belső falukon sokkal könnyebben megülnek a baktériumok. Azért, hogy ezek a baktériumok ne élve landoljanak a poharunkba, a vízművek kénytelen rengeteg klórt tenni az ivóvízbe. Ettől lesz a csapvíznek olyan szörnyű mellékíze.

prémium vízszűrő készülék

Egyes nézőpontok szerint a klór kis mennyiségben nem káros, de erre néhány független kutatócsoport rácáfolt. A klór valójában egy méreg és már kis mennyiségben is rombolja a szervezetet.

„Csak akkor lennék hajlandó klóros vizet inni, ha ez lenne az egyetlen alternatíva, mert nem lenne más víz egyáltalán.” – jelentettek ki Paul A. Stitt, biokémikus, vegyész, kutató és író.

Kíméld meg magad ezektől az anyagoktól és adj a családjának mától tiszta és egészséges vizet!

Mit szólnál egy olyan megoldáshoz, amivel teljesen elérhető áron, jó minőségű csapvizet tudnál varázsolni otthonodba?

Amivel képes leszeé megszabadulni azoktól a szennyeződésektől, amik a csapvizet ihatatlanná teszik?

A Vízmegoldás Prémium vízszűrő készülék képes erre, sőt még ennél is többre.

Ismerd meg a legegyszerűbb és leggazdaságosabb megoldást a tiszta csapvízre!

A Vízmegoldás Prémium vízszűrő készülék előnyei

 • Tiszta vizet állít elő, ami a legfontosabb lépés az egészségért.
 • Végre jó minőségű és iható víz fog folyni otthon a csapból.
 • Nem kell többé ásványvíz vásárlással bajlódnod, cipekedned, műanyag flakonokkal küszködnöd.
 • A tisztított csapvíz sokkal megbízhatóbb, mint az ásványvíz.
 • Tartós és esztétikus berendezés nemesacél házzal, fém csatlakozóval, fém váltószeleppel és fém csapteleppel.
 • A víz lágyabb és selymesebb lesz tőle.
 • A vízszűrő készülék helyigénye kicsi, a konyhapulton a mosogató mellett kis helyet foglal. Nem kell a konyhát átépíteni hozzá.
 • Az így megszűrt víz finom és csak úgy itatja magát.
 • Nagyon hasznos és praktikus berendezés, nem szennyezi a környezetet és állandóan friss, tiszta vizet ad.

Mit kell tudni a Prémium konyhai vízszűrő készülékről

Prémium vízszűrő készülék

A konyhai vízszűrő készülék néhány mozdulattal felszerelhető a csapra.

A víz a csap végére szerelhető szelepen keresztül átfolyik a készüléken és a szűrőház kivezető csövén távozik a tisztított víz. A csap végén található szelepen azonban van egy kis kar, ami elforgatásával igény szerint használni tudod a csapot is, ha szűretlen vizet szeretnél.

A konyhai vízszűrő készülék lényege a szűrőbetét, amit félévente esedékes cserélni. A szűrőbetétben KDF és aktív szén szűrő található.

Ha erről szeretél többet megtudni, görgessen le az oldal aljára, ahol bővebben kifejtük, hogy mit jelentenek ezek a szűrési technológiák.

A Prémium vízszűrő készülékben található szűrőbetét három különböző rétege a következő anyagokat szűri ki

 • Kiszűri a nehézfémeket (arzén, réz, vas, króm, kadmium, ólom, higany).
 • A vízszűrő kiszűri a fémvegyületeket és a hidrogén szulfidot.
 • Kiszűri a peszticideket (permetszereket).
 • Kiszűri a szabad klór 99%-át.
 • Kiszűri a szerves anyagokat.
 • A vízszűrő kiszűri a fenolt és a benzolt.
 • Kiszűri a baktériumokat, mikroorganizmusokat.
 • Kiszűri a lebegő szennyeződéseket, mint üledék, homok, iszap, rozsda, azbeszt stb.
 • A vízszűrő javítja a víz ízét és színét.

vízszűrő made in EU

Nem szűri ki azonban a vízben megtalálható ásványi anyagokat és sókat, hanem természetes állapotában hagyja a vizet.

A szűrőházban lévő filter rendelkezik a szükséges tanúsítványokkal, mert az Európai Unióban gyártják, nem valami lenyomozhatatlan olcsó kínai vagy tajvani gyártmány.

A vízszűrő további előnyei

A vízszűrőre 2 év garanciát vállalunk, azaz meghibásodás esetén alkatrészeket vagy a készüléket ingyen cseréljük.

A Prémium vízszűrő készülék beszereléshez nem kell szerelőt hívni, mert az rendkívül egyszerű és az útmutató alapján szinte bárki képes a beüzemelésre: Prémium vízszűrő felszerelési és használati útmutató elolvasása.

Tudnivaló a Prémium vízszűrőben található szűrőbetét cseréjéről

A szűrőbetétet CSAK félévente vagy 6 000 liter víz megszűrése után esedékes cserélni, ellentétben a szűrőkancsóval, ahol havonta vagy még gyakrabban kell cserélni a betétet.

Később szűrőbetétet bármikor utánarendelhetsz nálunk. A folyamatos szűrőbetét ellátása garantált!

1 db fél évre elegendő szűrőbetét ára 4690 Ft, tehát ez Neked ennél a berendezésél havi lebontásban 782 Ft költséget jelent. Ennél valószínűleg, most sokkal többet költesz palackos vízre.

garancia

A termékekre 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk. Ez azt jelenit, hogy 1 hónapig tesztelheted a készülékeket és ha nem vagy elégedett, visszaküldheted hozzánk és mi a TELJES vételi árat visszatérítjük!

Most AJÁNDÉK betétet kapsz

A Prémium vízszűrő készülékhez eredetileg jár egy induló szűrőbetét.

De, ha most megrendeled a készüléket, akkor AJÁNDÉKBA ADUNK hozzá + 1 db fél évre elegendő szűrőbetétet. Így összesen 2 db szűrőbetétet kapsz készülékéhez.

A vízszűrő ára 1 db induló betéttel: 28 900 Ft

+ MOST egy 4690 Ft értékű ajándék cserebetét

+ ingyenes házhozszállítás

Ne késlekedj, rendeld meg és élvezd a tiszta és egészséges víz élményét prémium minőségben otthonodban!

A Prémium vízszűrő készülék technikai leírása

A Prémium vízszűrő készülék használata

A tisztított víz akkor lesz megfelelő minőségű, ha a vizet közepesen erős sugárban folyatod és nem a konyhai csap maximális megnyitásával. (Ekkor ugyanis a víz esetleg túl gyorsan áramlik ahhoz, hogy tökéletesen megszűrésre kerüljön.) Ez a megszokott tempónál talán kicsit lassabb lesz, de mindez a tökéletes, kristálytisztára szűrt víz érdekében ajánlott. A megfelelő bejövő víznyomás 0.2-0.4 bar között van. Ezt egyébként be is állíthatod, mivel minden konyhai csap alatt (ahol a szifon van és a lefolyócső bemegy a falba) található egy beállító csap, amivel beállíthatod a konyhai csap maximális nyomását, vagy el is zárhatod a vizet.

Hogyan működik a szűrőbetét

Ezt a készüléket hálózati ivóvíz szűrésére tervezték. Nem használható ismeretlen eredetű, vagy mikrobiológiailag szennyezett víz szűrésére. A szűrést a készülék cserélhető szűrőbetétje valósítja meg.

A betét három szűrőréteget tartalmaz, mindegyik fontos és meghatározott feladatot lát el. Ennek köszönhető a kiváló szűrési minőség.

A betét három rétege a következő: polipropilén réteg (egy műanyagfajta, amit többek között laboratóriumi berendezések alapanyaga is), kókuszhéj aktív szénnel (az aktív szén szűrési technológia részletes leírását megtalálja a lap alján keretes írásunkban) és KDF réteg (a KDF szűrési technológia részletes leírását szintén a lap alján találja meg).

konyhai-keszulek-szurobetet

A nem szövött polipropilén eltávolítja a 10 mikron (1/1000 mm) feletti üledékeket (homok, iszap, rozsda, egyéb lebegő szennyeződések).

A kókuszhéj aktív szén eltávolítja a szabad klórt, az oldószereket és aromás szénhidrogéneket, a fenolt, benzolt és szerves anyagokat, ezzel javítja a víz ízét, illatát.

A KDF réteg megakadályozza a baktérium flóra kialakulását a szűrőbetéten belül, csökkenti a nehézfémek koncentrációját a vízben (arzén, kadmium, ólom, higany), csökkenti a vas, hidrogén szulfid mennyiségét és eltávolítja a növényvédő szereket valamint a maradék klórt.

A patronok két végén alkalmazott műszaki megoldás megakadályozza, hogy a töltet kimosódjon a betétből és belekerüljön a vízbe.

Mi az az aktív szén?

Az aktív szenet már több évtizede használják az ivóvíz megtisztítására. Természetes anyag, organikus szénből, fából vagy a kókuszdió héjából állítják elő. Azért működik, mert a legtöbb szennyeződés szenet tartalmaz és ezek könnyen kapcsolódnak a szűrő szénmolekuláihoz.

Az aktív szén kétféleképpen fejtheti ki hatását: hálós szerkezetével elnyeli a nem kívánatos anyagokat, valamint kémiai úton köti magához a szerves szennyeződéseket.

Mivel az aktív szénben hatalmas számban vannak parányi pórusok, amelyek képesek megtelni különböző anyagokkal, ezért a szűrő nagy számban nyeli el a különféle szennyeződéseket. A másik képessége, hogy az aktív szén részecskék magukhoz vonzzák és megkötik a mellettük elhaladó szerves anyagokat, amik ugyancsak szén részecskéket tartalmaznak.

Önmagában még nem mondható elég hatásos szűrésnek, mert vannak olyan anyagok, amiket nem köt meg, mint például a nitrátok vagy a nehézfémek, ezért a korszerű szűrőkben általában KDF technológiával kombinálják a tökéletes szűrés érdekében.

Mit jelent a KDF?

A KDF mozaikszó, az angol Kinetic Degradation Fluxion, magyarul a Kinetikai (mozgási) Degradációs (lebontás, szétbontás a kémiában) Folyamat – kezdőbetűkkel történő rövidítése.

A KDF szabadalmaztatott vízkezelési anyag a vízszűréshez: egy nagy tisztaságú réz-cink ötvözet. Működése a víztisztításban a redox (redukció-oxidáció) kémiai folyamaton alapszik. Az oxidáció elektron leadást, a redukció elektron felvételt jelent. E kémiai folyamat felhasználásával szűri ki a vízből a klórt és a nehézfémeket.

A KDF vízszűrő úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, így a KDF töltetű szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre. Ez az eljárás antibakteriális, alga-, gombaölő hatású és csökkenti a vízkőlerakódást is, tehát sok szempontból kívánatos.

A KDF technológia azáltal akadályozza meg a baktériumok, algák, gombák elszaporodását, hogy a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt a szűrő belsejében. Így az ott áthaladó vízben található baktériumok elpusztulnak.

A KDF tehát vegyi anyagok hozzáadása nélkül, egyszerű kémiai folyamaton alapuló módon tisztítja meg a vizet, emiatt nagy hatékonysággal és biztonságosan használható zuhanyszűrőkben, víztisztítókban.

Szűrőbetét gyártója