Ez a mexikói quinoás, babos, kukoricás egytálétel szuper vacsoraötlet lehet. Egyszerű elkészíteni, nagyon egészséges és iszonyatosan finom. Ráadásul tele van fehérjével. Friss petrezselyemmel és avokádóval tálald az extra tápanyagtartalom érdekében!

Hozzávalók:

  • 1 fej vöröshagyma felkockázva
  • 3 gerezd fokhagyma ledarálva
  • 2 kaliforniai paprika feldarabolna
  • 1 bögre quinoa
  • másfél bögre zöldséges alaplé
  • 2 bögre paradicsom
  • 1 bögre feketebab
  • 1 bögre kukorica
  • 1 evőkanál pirospaprika
  • fél evőkanál köménymag
  • citromlé ízlés szerint
  • 1 bögre friss petrezselyem felaprítva
  • bors
  • 1 avokádó a tálaláshoz

Tudj meg többet az egészséges életmódról! Töltsd le Az egészséges és hosszú élet titka 10 pontban olvasmányunkat! Kattints a linkre!

Elkészítés:

  1. Melegíts fel egy kevés olajat egy nagyobb serpenyőben, majd párold üvegesre a vöröshagymát. Add hozzá a fokhagymát és a paprikát, majd párold tovább 2 percig, magasabb lángon.
  2. Tedd a serpenyőbe a többi hozzávalót, kivéve a citromlevet és a petrezselymet.
  3. Fedd le, és főzd 20 percig. Ezután keverd bele a citromlevet és a petrezselymet, majd fűszerezd ízlés szerint. Tálald avokádóval a tetején.

Forrás: Vegan Heaven

vízmegoldás vízszűrő készülék

    Iratkozz fel a hírlevelünkre!

    You Might Also Like